JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 14-Jan-2022 | 09:17

Kvar na vodovodnoj mreži u naselju Suvi Do, u ulici Maršala Tita

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Suvi Do, u ulici Maršala Tita, kod broja 27. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Maršala Tita.

Voda u šahti u naselju Suvi Do, u ulici Vojislava Vasje Stankovića

Voda puni šahtu, potreban je iskop u naselju Suvi Do, u ulici Vojislava Vasje Stankovića, kod broja 15. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vojislava Vasje Stankovića.

Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je saobraćaj i vodosnabdevanje u ul. Kralja Milana u selu Jelašnica

Obavlja se popravka drugog kvara na vodovodnoj mreži u selu Jelašnica, u ulici Kralja Milana. Zbog iskopa u prekidu je saobraćaj i vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kralja Milana. Radovi su bili najavljeni prethodnog dana.

Voda na ulici u naselju Gornji Matejevac, u ulici Savskoj

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Savskoj, kod broja 2. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Savskoj ulici.

Kvarovi po šahtama u naselju Donja Vrežina

Voda u šahtama, potrebno je osposobljavanje servis ventila u naselju Donja Vrežina, u više ulica: Ratka Pavlovića, Đorđa Stamenkovića, Kestenova, Carice Milice. Zbog popravke kvarova na priključnim vezama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Donja Vrežina.

Intervencije po šahtama na više lokacija 

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje servisnih ventila u ulicama: Igmanskoj br.48, Heroja Pop Miće br.3 i Radmile Kovačević br.15. Zbog popravke kvarova na priključnim vezama mogući su manji prekidi vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama: Igmanskoj, Heroja Pop Miće i Radmile Kovačević. 

Komentari
0
Pošalji komentar
jwX n9h
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: