Novčane nagrade za najbolje studente

Izvor: Niški portal | 19-Oct-2020 | 08:27

Grad Prokuplje, odnosno Komisija za dodelu novčanih sredstava za podsticanje obrazovanja i usavršavanje nadarenih učenika i studenata iz Prokuplja raspisala je konkurs za dodelu jednokratnih novčanih nagrada studentima.

Uslovi za dobijanje ove nagrade su da se studenti finansiraju iz budžeta Republike Srbije, da im prosečna ocena u toku proteklog školovanja iznosi 9 i više, da je student po prvi put upisan u narednu godinu studija školske 2020/21 godine, da ima prebivalište na teritoriji grada Prokuplja i da nije student prve godine studija.Kako bi ostvario ovo pravo student treba da priloži uverenje o prosečnoj oceni tokom celog studiranja, uverenje o upisanoj godini ili apsolventskom stažu na teret Republike Srbije. Takođe potrebna je fotokopija lične karte i broj dinarskog bankovnog računa na koji će sredstva biti uplaćena.

Dokumenta se predaju u pisarnici Gradske uprave u Prokuplju sa naznakom „Za Komisiju za dodelu novčanih sredstava za podsticanje obrazovanja i usavršavanja nadarenih učenika i studenata".

Rok za podnošenje prijava je 15. novembar 2020 godine.

Imena nagrađenih studenata biće objavljena na oglasnoj tabli u zgradi Gradske uprave i na sajtu Grada Prokuplja.

Komentari
0
Pošalji komentar
u6M v49
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: