Zaprosio devojku na sred koncerta na Trgu Topličkih junaka

Izvor: Niški portal | 14-Jan-2020 | 13:34

Za sve okupljene na novogodišnjem slavlju u Prokuplju, pod otvorenim nebom, bilo je iznenađenje kad se na bini pojavio transparent „Jasmina, reci da" i kada je jedan Stefan iz Prokuplja javno zaprosio svoju izabranicu i to na sred bine.

U veseloj atmosferi, uz muziku poznate srpske grupe „Amadeus bend" i domaćeg benda „Melisa", bogato posluženje, uz topli čaj i veličanstveni vatromet, Prokupčani su na Trgu Topličkih junaka, sinoć, tradicionalno dočekali pravoslavnu  Novu godinu.

Organizatori ovog događaja, koji je dugo i brižljivo pripreman, bili su Grad Prokuplje i ustanove kulture.

Atmosferu pod vedrim nebom, po prohladnom zimskom vremenu, prijatno je zagrejala muzička grupa „Amadeus bend", čiji je repertoar, sudeći po publici, najviše odgovarao mladima.

Muzičari ovog poznatog srpskog benda, svojim, i hitovima drugih muzičara, narodnom muzikom, rodoljubivim pesmama i srpskom himnom, uspeli su da raspoloženje u centru grada, dovedu do usijanja.

U ponoć je vatromet, koji je trajao punih 10 minuta, veličanstvenim bojama, čini se najlepši do sada, zaparao nebo nad Prokupljem i označio početak pravoslavne Nove godine.

Komentari
0
Pošalji komentar
vYh fiA
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: