JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 12-Oct-2021 | 09:17

Ulica Ljubomira Nikolića

Voda sa ulice odlazi u slivnik, potreban je iskop u ulici Ljubomira Nikolića, preko puta broja 140. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ljubomira Nikolića.

Ulica Srđana Aleksića br. 12

Kvar u šahti na prvom ventilu, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila radi zamene prvog ventila u ulici Srđana Aleksića (ranisi naziv Save Kovačevića), kod broja 12. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi i moguć prekid u ulici Srđana Aleksića.

Ulica Dobrile Trajković br. 5    

Voda curi u šahti, šipka servis veentila ne zatvara, potrebno je osposobljavanje servis ventila zbog zatvaranja vode u ulici Dobrile Trajković, kod broja 5. Zbog radova na popravci peiključne veze u prekidu je vodosnabdevanje na pomenutoj adresi i moguć je manji prekid do 15 sati u ulici Dobrile Trajković.

Naselje Deveti maj, ul. Pasjačkih partizana br. 75

Voda na površini, servisni ventil ne radi, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Pasjačkih partizana, kod broja 75. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi i moguć prekid u delu ulice Pasjačkih partizana, od ul. Miodraga Jovanovića Uče do ugla sa ulicom Zorana Cige Stojanovića. 

Komentari
0
Pošalji komentar
VwB FCF
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: