Direktorka postavila rampu na ulaz u školu

Izvor: Niški portal | 18-Feb-2021 | 09:11

U dvorištu Tehničke škole "15.maj" sada je parkirano znatno manje automobila. Razlog za ovo smanjenje je postavljena rampa na ulazu u školsko dvorište. Sredstva za kupovinu neophodne opreme i postavljanje rampe, u iznosu od 170. 000 dinara, škola je obezbedila iz sopstvenih izvora.


Osim zaposlenih u školama, svoje automobile i kombije do sada je u dvorištu ostavljao veliki broj naših sugrađana, kao i prodavci koji svoje proizvode prodaju na maloj pijaci, koja se nalazi u neposrednoj blizini škole.

- Zbog izuzetno velikog broja parkiranih automobila, u dvorište škole nije se mogla kvalitetno obavljati praktična nastava sa učenicima saobraćajnog smera. Rampa koja je postavljena pre nekoliko dana skoro za 50 odsto je smanjila broj automobila koji su bila parkirana u dvorištu škole. Isto tako, ovim smanjenjem povećana je i bezbednost učenika, izjavila je direktorka Tehničke škole "15. maj" Biljana Milenković i naglasila da je ulaz u dvorište škole pokriven i video nadzorom.

Kroz dvorište škole, osim učenika Tehničke škole, svakodnevno prolaze i đaci OŠ "Milić Rakić Mirko", a od ove školske godine i učenici Medicinske škole "Dr Aleksa Savić".

Direktorka Milenković podvlači da oni ne naplaćuju parking i da će svoje automobile moći da parkiraju samo radnici navedenih škola.

Komentari
0
Pošalji komentar
G4t 4yF
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: