JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 08-Jun-2021 | 09:06

Novo Selo, na dve lokacije

Voda na površini, nužan je iskop u Novom Selu, na dve lokacije, u ulici Jastrebačkih partizana, kod broja 37b i Lukovskoj ulici, kod broja 10. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Jastrebačkih partizana i Lukovskoj.

Selo Hum

Voda na površini, nužan je iskop na dva mesta u selu Hum, u ulici Svete Jovanovića, kod broja 11, i ul. Stevana Sinđelića, kod broja 4. Zbog radova na popravci vodovodne mreže i priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.

Ulica Nade Tomić br. 7

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Nade Tomić br. 7, ispred JKP“Objedinjena naplata“. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Nade Tomić, od zgrade MUP-a do Pobedine ulice.

Selo Mezgraja

Postoje curenja vode na više mesta po šahtama u selu Mezgraja. Zbog radova na osposobljavanju priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mezgraja.

Knez Selo

Nastavak radova od prethodnog dana na zameni prvih ventila po šahtama u Knez Selu. Zbog radova na osposobljavanju priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

Ulica Petra Aranđelovića br. 115   

Na zahtev korisnika zbog oslabljenog pritiska na mreži, obaviće se ispitivanje priključne veze na adresi Petra Aranđelovića, kod broja 115. Zbog intervencije neće biti prekida u vodosnabdevanju. 

Novo Selo

Komentari
0
Pošalji komentar
WJZ dDr
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: