JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 09-Sep-2021 | 09:10

Ulica Jermenska br. 35

Voda na ulici, nužan je iskop u Minovom naselju, u Jermenskoj ulici, kod broja 35. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Jermenskoj ulici.

Selo Sečanica 

Voda na ulici, nastavak radova i novi iskop na dve lokacije u selu Sečanica, kod trafoa i kod autobuske stanice prva ulica levo. Zbog kvarova i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

Selo Hum, ulice Braće Janković 77 i Danila Price br. 42

Voda na ulici, nastavak radova od prethodnog dana i novi iskop u selu Hum, u ulicama Braće Janković, kod broja 77 i Danila Price, kod broja 42. Zbog kvarova i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.

Niška Banja, ul. Vidoja Jovanovića, prilaz

Voda na ulici, potreban je iskop i osposobljavanje servisnog ventila u Niškoj Banji, u ul. Vidoja Jovanovića, prilaz. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vidoja Jovanovića, samo u prilazu.

Naselje Donja Vrežina, ulica Alberta Ajnštajna br. 15 

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u ulici Alberta Ajnštajna, kod broja 15. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Alberta Ajnštajna.

Ulica Jermenska

Komentari
0
Pošalji komentar
slQ VWq
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: