Kompanija Better Collective Niš organizuje online Hakaton - Tvoj kod za bolji svet

Izvor: Niški portal | 16-Nov-2020 | 00:34

Hakaton u organizaciji kompanije Better Collective Niš - Tvoj kod za bolji svet

Kompanija Better Collective Niš organizuje online hakaton namenjen studentima, diplomcima, kao i programerima koji imaju najviše godinu dana iskustva.

BC Hakaton je četrdesetdvosatno ekipno takmičenje u kreiranju aplikacije na zadatu temu, koje će se održati online od 11. do 13. decembra 2020. godine. Mogućnost da se takmiči dobiće 5 timova, sačinjenih od 3 do 5 članova.

Tri tima, koja, po odluci žirija, razviju najbolja rešenja, osvojiće vredne nagrade. Tema BC Hakatona je održivi razvoj i odnosi se na ciljeve vezane za ekološko delovanje.

Cilj BC Hakatona je da podstakne mlade programere da razviju svoje veštine, budu kreativni i steknu dragoceno iskustvo rada u timu. Takođe, cilj je da se podstaknu mladi, da, upotrebom svojih veština, doprinesu razvoju zajednice i zdravijoj životnoj sredini.

- S obzirom na to da želimo da ohrabrimo mlade da se angažuju na polju održivog razvoja, odlučili smo da tema BC Hakatona bude iz ove oblasti, sa fokusom na ekološko delovanje i zaštitu životne sredine, navode organizatori.

Žiri, koji čine naši iskusni programeri, proceniće kvalitete svakog projekta pojedinačno i doneti konačnu odluku o najboljima, na osnovu unapred određenih kriterijuma.

Za tri prvoplasirana tima predviđene su nagrade u vidu vaučera za kupovinu tehnike u vrednosti od 1000 €, 700 € i 300 €.

Krajnji rok za prijavu je 1. decembar.

Prijave se vrše preko forme na veb-sajtu događaja:

https://bc-hakaton.bettercollective.rocks/#prijava

Za više informacija možete posetiti veb-sajt BC Hakatona:

https://bc-hakaton.bettercollective.rocks/

 

O organizatoru

IT kompanija Better Collective d.o.o. Niš je deo internacionalne medija grupe Better Collective, koja je lider u kreiranju edukativnih platformi za iGaming industriju. Zahvaljujući svojim platformama Better Collective povezuje korisnike sa iGaming operaterima, koji odgovaraju njihovim potrebama. U svom portfoliju Better Collective ima više od 2000 sajtova koji su posvećeni edukaciji korisnika, kao i obezbeđivanju tačnih i pravovremenih informacija.

 

Komentari
0
Pošalji komentar
LwG tvV
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: