JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 06-Apr-2021 | 09:14

Naselje Šljaka, ulice Sečanička i Slaviše Cekića

Voda na ulici, za sanaciju kvara potrebno je raskopavanje u Sečaničkoj ulici, u naselju Šljaka. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Sečaničkoj i Slaviše Cekića.

Selo Trupale, ul. Knjaza Miloša 49b

Voda na ulici, nužan je iskop u selu Trupale, u ulici Knjaza Miloša 49b. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Knjaza Miloša.

Selo Gabrovac

Voda na površini i potreban je iskop za gašenje mreže u selu Gabrovac. Zbog radova na popravci priključne veze i gašenja stare mreže u Igmanskoj ulici moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Gabrovac.

Ulica Jovana Jovanovića br. 2

Voda na površini, potrebna je intervencija u šahti u ulici Jovana Jovanovića Zmaja br. 2. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ul. Jovana Jovanovića Zmaja.

Selo Hum, ul. Braće Janković, kod brojeva 6-8

Voda izlazi na površinu, potrebna je intervencija u šahti u selu Hum, u ul. Braće Janković, kod brojeva 6-8. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Braće Janković.

Naselje Šljaka

Komentari
0
Pošalji komentar
33Q PzF
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: