Devojka ubijenog Nemanje bolje, mladić na respiratoru

Izvor: Niški portal | 28-Dec-2020 | 00:02

Milan T. (18) iz Zaplanjske Toponice koji je izboden u tuči u kojoj je ubijen Nemanja Antanasović (18) iz istog sela kod Gadžinog Hana i dalje je jako teško dok je četrnaestogodišnja devojka ubijenog mladića, koja je lakše povređena, otpuštena iz bolnice.

- Zdravstveno stanje izbodenog M. T. isto je – priključen je na respirator, vitalno je stabilan ali je i dalje neposredno životno ugrožen. Povređena devojka (14), nakon dijagnostike, obrade rade i višesatne opservacije, otpuštena na kućno lečenje, saopšteno je iz Kliničkog centra u Nišu.

Antanasović je ubijen u subotu oko 6.40 časova sa više uboda nožem u tuči u Zaplanjskoj toponici, dok je njegova devojka stara 14 godina zadobila pliću ranu grudnog koša. Milan T. je uboden nožm u grudi i zadobio je teške povrede, ali sve okolnosti pod kojima se desila tuča zvanično još uvek nisu saopštene i još uvek se istražuju.

Nemanja je nekoliko časova pre nego što je izboden, pretučen na ulici zbog čega je zatražio lekarsku pomoć ali je nije bilo potrebe da se zadržava na lečenju. 

Sumnja se da je mladića u ranim jutarnjim časovima izbo Milan T. (18) kod koga je, po rečima Milanovog oca, Nemanja rano jutros došao na vrata. Kako je ispričao otac Milana T., Nemanja im je navodno rekao da je napadnut i da mu treba pomoć i Milan je krenuo sa njim da isprati njega i njegovu devojku do kuće ali se ubrzo vratio sa ubodnom ranom od noža i odmah su ga odvezli u bolnicu.

Policija rasvetljava sve okolnosti ovog slučaja.

Komentari
0
Pošalji komentar
DTY T08
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: