Ne propustite ''Evroviziju na vodi'' na bazenu Čair

Izvor: TV ART Vizija | 01-Feb-2020 | 09:20
Plivačice kluba za umetničko i sinhrono plivanje Niš, njih 70tak, izvešće niz koreografija na bazenu “Čair” u subotu, 01. februara od 18 sati. Tema ovogodišnjeg, 23. po redu, Svetosavskog bala na vodi je “Evrovizija na vodi”.
 
Na ovogodišnjem balu imaćete prilike da uživate u velikim evrovizijskim hitovima, od ABBA-e, Sakisa Rouvasa do Marije Šerifović i mnogih drugih. 
 
 
23. edicija manifestacije je razlikuje u mnogome od pređašnjih, a trener Ana Pejčić je ovog puta prevazišla sve moguće barijere i podigla ovu  manifestaciju, svojim koreografijama, na najviši nivo.
 
Pored plivačica iz kluba za umetničko i sinhrono plivanje Niš imaćete prilike da vidite i goste iz Plesnog kluba BOOM 018, Duende Dance-a i plesnog kluba Primavera, dok će domaćin večeri biti Mina Ilić. 
 
Kao i do sada grad Niš je prepoznao značaj ove manifestacije, koja godišnje okupi oko 500 ljudi na bazenu Čair i još nekoliko desetina hiljada gledalaca pred televizijskim ekranima, te je i ove godine pokrovitelj iste. Pored grada Niša, podrška manifestacije je i ove godine EKC TrioArt iz Niša.
 
Karte za ovaj spektakl na vodi možete nabaviti u Klubu za umetničko i sinhrono plivanje danas od 17 do 18 časova kao i sutra na dan održavanja na biletarnici bazena.
Komentari
0
Pošalji komentar
7ik 5lu
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: