Akademija Oxford: Kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle i decu

Izvor: Niški portal | 04-Sep-2020 | 00:46

Vrlo je verovatno da će vam zvučati gotovo nesvakidašnje ono što Škola stranih jezika Akademije Oxford Niš ima u ponudi.

Svakome ko upiše kurs nemačkog ili engleskog jezika nudi se neverovatna mogućnost da potpuno besplatno pohađa izabrani online kurs iz ponude.

Kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle

S obzirom na to da Škola stranih jezika Akademije Oxford u Nišu poštuje pravila koja podrazumeva takozvani CEFR (The Common European framework for languages), odnosno Zajednički evropski referentni okvir za jezike, to se kursevi engleskog jezika, ali i nemačkog i svih drugih stranih jezika iz ponude organizuju na ukupno šest nivoa.

Jednostavno govoreći, osim osnovnog, odnosno početnog i višeg početnog, to jest A 1 i A 2 nivoa, nastava se organizuje i za polaznike na višim nivoima, koji se svrstavaju u B i C grupu. Srednji nivoi, to jest niži i viši su označeni kao B 1, odnosno B 2 nivo, dok su niži i viši napredni nivoi znanja određenog stranog jezika okarakterisani kao C 1 i C 2 nivo. A to znači da svaki kandidat ima mogućnost ili da počne nemački jezik, odnosno engleski i svaki drugi da uči od početka ili da nadogradi prethodno stečeno znanje.

Što se tiče online kurseva, koje gratis dobija svako ko bude upisao kurs engleskog jezika ili nemačkog, slobodno možemo reći da je ponuda na visokom nivou.

Najpre se kandidatima nudi mogućnost da se upoznaju sa mapama uma, te da nauče da ih primenjuju u praksi. Zatim je u ponudi i potpuno besplatan online kurs za tehnike pamćenja i za organizaciju učenja, kao i online obuka za veštine prezentovanja.

U slučaju da neko želi da nauči kako funkcioniše brzo čitanje i da ga primenjuje u praksi, na raspolaganju mu je specijalizovani online kurs, koji se tom temom bavi i koji dobija potpuno besplatno, ako upiše kurs nemačkog jezika ili engleskog.

Izuzev njih, u ponudi se nalazi i online obuka za upravljanje vremenom, ali i kurs kreativnog pisanja za decu i poslovne komunikacije. Kandidati koji žele da se upoznaju sa kreativnim načinom izražavanja u pisanoj formi imaju mogućnost da pohađaju takođe potpuno besplatno online kurs kreativnog pisanja, a dostupna je i gratis online obuka pisanja za web ili blog.

Nakon svega navedenog je sasvim jasno da su teme besplatnih online obuka vrlo interesantne, te bez ikakve sumnje, svako ko bude upisao kurs nemačkog jezika ili engleskog ima mogućnost da pronađe onu, koja je njemu lično zanimljiva.

 

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu

Da bi mališani stekli znanja, koja su primerena njihovom uzrastu, pobrinuće se Škola stranih jezika Akademije Oxford Niš.

Iskusni predavači, iza kojih je dugogodišnji rad upravo sa najmlađim polaznicima će se potruditi da svakome ko bude pohađao kurs engleskog jezika za decu približi gradivo na najbolji mogući način.

Mnogi stručnjaci su saglasni u tome da edukacija za najmlađe mora biti usklađena sa njihovim potrebama u tom uzrastu, a o čemu posebno vode računa predavači.

Svako ko bude pohađao kurs nemačkog jezika za decu će steći znanja, koja su predviđena za taj uzrast, a zatim će shodno željama biti u mogućnosti i da ih nadogradi kroz kurs za starije polaznike.

Kako upisati kurs nemačkog ili engleskog jezika?

Trebalo bi što pre izvršiti prijavljivanje i upis. Škola stranih jezika Akademije Oxford Niš se nalazi u ulici Obrenovićeva broj 15 / 1, tako da lično u prostorijama škole kandidat može da izvrši prijavljivanje.

Druga opcija je prijavljivanje preko mail adrese nis@akademijaoxford.com ili putem brojeva telefona 018 245 128, 069 30 20 584 ili 069 20 90 584. Radno vreme škole je u periodu od 8 do 21 čas od ponedeljka do petka i od 09 h do 14 h subotom.

Shodno trenutnoj epidemiološki situaciji, kursevi nemačkog i engleskog jezika je planirano da budu organizovani u prostorijama škole na uobičajeni način. S obzirom na to da se maksimalno poštuju važeće mere i prati epidemiološka situacija, ako dođe do bilo kakvih promena, kursevi stranih jezika će biti u skladu sa njima i organizovani. Podrazumeva se da će svi polaznici na vreme da budu informisani o eventualnim izmenama u vezi sa načinom organizacije nastave.

 

Komentari
0
Pošalji komentar
7O7 kuc
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: