JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 10-May-2022 | 09:19

Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Bulevar 12. februar

Prso je prvi ventil, ne može da se zatvori servisni i potreban je iskop u ulici Bulevar 12. februar, kod broja 94. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar 12. februar.

Radovi na popravci kvara u ulici Rade Končar

Voda na površini, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u naselju Nikola Tesla, u ulici Rade Končar, kod broja 30. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Rade Končar.

Intervencije u selu Trupale 

Voda na površini, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selu Trupale. Zbog popravke priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Trupale.

Kvarovi na priključnim vezama u selu Donja Trnava

Voda na površini, potrebno je više intervencija na prvim ventilima u selu Donja Trnava. Zbog osposobljavanja priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Donja Trnava.

Radovi u selu Mezgraja

Voda na površini, potrebano je osposobljavanje prvog ventila u selu Mezgraja, u ulici Koče Popovića, kod broja 2. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Koče Popovića.

Komentari
0
Pošalji komentar
0Fu wOH
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: