Božićno seoce i doček pravoslavne Nove godine u kalendaru manifestacija

Izvor: Niški portal | 17-Nov-2020 | 00:12

Gradska opština Medijana dobila potvrdu opravdanosti i vrednosti dva velika događaja 
         
Medijanino Božićno seoce i Doček pravoslavne Nove godine našli su se u kalendaru manifestacija turističkih organizacija, čime je Gradska opština Medijana dobila potvrdu opravdanosti i uspešnosti organizacije ova dva velika događaja. Neki od parametara za klasifikaciju bili su cilj manifestacije, kontinuitet trajanja, broj učesnika i posetilaca, kako domaćih tako i stranih.

Vrednovala se i iskorišćenost manifestacija u cilju promocije kulturno-istorijskog nasleđa i prirodnih turističkih resursa Niša i okoline, ekonomska isplativost, atraktivnost i medijska vidljivost, smeštaj i bezbednost učesnika i još nekoliko drugih važnih stavki.
Dva velika Medijanina događaja svrstani su u treću kategoriju manifestacija uz Niški Sajam knjiga, Nisomniu, Internacionalne muzičke svečanosti, Niške muzičke svečanosti – NIMUS, Međunarodni dečiji FEST Niš Udruženja mladi kreativci Rastemo i Dane turizma u Nišu – Turističke organizacije Niš.

Sve kategorisane manifestacije naći će se u kalendaru manifestacija turističkih organizacija, u štampanoj i elektronskoj formi.


 

Komentari
0
Pošalji komentar
hLm SkY
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: