Najbolji studenti nagrađeni odlaskom na Kopaonik

Izvor: Niški portal | 25-Mar-2019 | 19:47

Najbolji studenti Univerziteta u Nišu otputovali su na Kopaonik. Četrdeset četvoro njih će zajedno sa instruktorima i pratiocima sa Fakuteta sporta, provesti narednih sedam dana na zasluženom odmoru. Nagradno zimovanje dobili su za izuzetne rezultate tokom školovanja i to studenti sa najvišim prosečnim ocenama sa svih 14 fakulteta niškog Univerziteta. 

Na put su ih ispratili Gradonačelnik Darko Bulatović, gradski većnik za omladinu i sport Branislav Kačar i dekan Fakulteta sporta prof. Dr. Milovan Bratić.

''Niš je ponosan na svoje studente. Ovo je samo mali znak pažnje za vas koji ste najbolji. Idite na Kopaonik, odmorite se, napunite baterije i vratite se da završite ono što ste tako dobro počeli. Završite fakultet ovako uspešno kako ste to radili do sada, a država Srbija i sam grad će se postarati da ne čekate na posao u struci. Siguran sam da će biti još investitora i još radnih mesta u Nišu - jedno od njih će biti i za vas", poručio je Gradonačelnik Bulatović studentima.

Sve trošove puta, smeštaja, ishrane, skijaških karti i škole skijanja, snosi Grad, što će, prema rečima većnika Branislava Kačara, biti praksa i u narednim godinama

 

 


 

Komentari
0
Pošalji komentar
mpq tVG
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: