JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 12-Jan-2022 | 09:19

Kvar na mreži u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda

Voda površini, nužan je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod broja 128. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Topličkog partizanskog odreda (nekih 50 domaćinstava).

Voda na ulici u selu Jelašnica, u ulici Kralja Milana

Voda na površini, pojačanog intenziteta, potrebno je utvrditi mesto kvara i onda obaviti popravku vodovodne mreže u selu Jelašnica, u ulici Kralja Milana, kod broja 71. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Kralja Milana.

Nastavak popravke kvara na vodovodnoj mreži u selu Jelašnica, u ulici Đorđa Kurtaka

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Jelašnica, u ulici Đorđa Kurtaka, kod broja 19. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Đorđa Kurtaka.

Voda na ulici u selu Čokot, u ulici Maršala Tita bb

Voda na površini, potrebno je utvrditi tačno mesto kvara i nakon toga obaviti sanaciju oštećenja u selu Čokot, u ulici Maršala Tita bb, prema školi. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Maršala Tita.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Nikole Uzunovića, kod broja 70

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Nikole Uzunovića, kod broja 70. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Nikole Uzunovića.

Komentari
0
Pošalji komentar
P9H wx2
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: