Direktorka Specijalne bolnice  ‚‚Sokobanja" u poseti Domu zdravlja Kuršumlija

Izvor: Niški portal | 23-Sep-2019 | 17:12

Direktorka Specijalne bolnice ‚‚Sokobanja" dr Vesna Milanović obišla je danas Dom zdravlja u Kuršumliji gde je razgovarala sa direktorkom te zdarvstvene ustanove dr Uranijom Petrović.

Direktorku Specijalne bolnice ‚‚Sokobanja" dr Vesna Milanović u Kuršumliji je sačekala direktorka Doma zdravlja dr Uranija Petrović.

Nakon razmena iskustava i potreba direktorka Specijalne bolnice  ‚‚Sokobanja" dr Vesna Milanović u pratnji direktorke Doma zdravlja Kuršumlija dr Uranije Petrović obišla je hitnu medicinsku službu, stacionar kao i zgradu nove laboratorije Doma zdravlja u Kuršumliji kojom je bila posebno oduševljena.

 - Sve je lepo sređeno i oduševljena sam veličinom zdravstevne ustanove, kao i svemu što sam videla, kazala je dr Vesna Milanović tokom posete DZ Kuršumlija.

Ona je na sastanku sa načelnicima i direktorkom Doma zdravlja u Kuršumliji dr Uranijom Petrović svojim kolegama, detaljnije objasnila na koji način da upućuju pacijente u Specijalnu bolnicu ‚‚Sokobanja" po pravilniku o medicinskoj rehabilitaciji u stacionarnim zdravstvenim ustanovama specijalizovanim za rehabilitaciju.

 

Direktorka Specijalne bolnice ‚‚Sokobanja" dr Vesna Milanović se prilikom posete više upoznala sa načinima rada Doma zdravlja u Kuršumliji, a direktorka te zdravstvene ustanove dr Uranija Petrović zahvalila se koleginici na poseti uz dogovor da će lepu saradnju nastaviti i na dalje. 

Niški portal

Komentari
0
Pošalji komentar
bSj Ild
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: