Revija horor filmova u Cineplexx Niš bioskopu od 29. oktobra do 1. novembra

Izvor: Niški portal | 29-Oct-2020 | 08:47
CINEPLEXX NOĆ VEŠTICA
 
Najveći strahovi se obistinjuju na velikom platnu Cineplexx Niš bioskopa uz odabrane horor filmove od 29. oktobra do 1. novembra. Karte su u prodaji!
 
Misliš da možeš da pobegneš od Majkla Majersa? „Mi“ ti zvuči samo kao košmar koji ne može tebi da se desi? Misliš da uklete kuće ne postoje i da ništa ne može da probudi tvoje najmračnije strahove?
 
Noću se nevolje prikradaju gradom, ali šta ako se ona najjezivija krije u vašem domu? Krajem sedamdesetih godina 20. veka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote... U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, ,,Stan 32” koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt.
 
 
Ljubitelji horor filmova imaće priliku da uživaju u omiljenom žanru u Cineplexx Niš bioskopu kada nam se na veliko platno vraća i Džejmi Li Kertis u svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud u filmu ,,Noć veštica”, koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije. Oskarovka Lupita Njongo tumači glavnu ulogu u filmu ,,Mi”, priči o brižnoj porodici koja se bori protiv zastrašujućeg i surovog protivnika: iskrivljene verzije sebe samih. Filmovi koje možete pogledati u okviru Cineplexx Noći veštica su i ,,Groblje kućnih ljubimaca”, ,,Ukleto” i ,,Srećan dan smrti 2”. Potpunu čaroliju jezivoj noći pružiće maskirani likovi iz kultnih horor filmova koji će vas sačekati u našim hodnicima i bioskopskim salama u subotu, 31. oktobra.
 
Trejler filma ,,Stan 32” -  https://youtu.be/A1iSSXWztFQ
 
Ulaznice za „Noć veštica“, „Mi“, „Groblje kućnih ljubimaca“, „Ukleto“ i „Srećan Dan smrti 2“ su u prodaji po promotivnoj ceni i 200 dinara, dok su karte za film „Stan 32“ u prodaji po redovnim cenama.
Komentari
0
Pošalji komentar
f9s Cqr
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: