Saobraćajna nesreća kod Kuršumlije: Audi udario u jugo, dvoje ljudi teško povređeno

Izvor: Niški portal | 21-Oct-2019 | 08:30

Rođena braća, Stanimir (74) i Miodrag Bojović (54) zadobili su teže telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu popodne dogodila na ulazu u Kuršumliju.

Stanimir koji se nalazio na mestu vozača zadobio je povrede kuka i grudnog koša i zadržan je na odeljenju ortopedije opšte bolnice ,,Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju, dok njegov rođeni brat Miodrag koji je bio na mestu suvozača ima prelom butne kosti i povredu čeonog dela glave ali i druge povrede po telu zbog čega je prebačen u Klinički centar Niš oni se nalaze pod nadzorom lekara koji prate njihovo stanje.

Kako Niški portal saznaje dva mladića albanske nacionalnosti koji su se vozili u audiju zadobili su lakše povrede. Oni su kako saznajemo u kuršumlijskoj hitnoj službi odbili da prime lekarsku pomoć.

Do nesreće je došlo kada je automobil marke audi inostranih tablica u kojem su se nalazila dvojica Albanaca sa Kosova, udario u auto marke jugo u kojem su se nalazila braća Bojović iz kuršumlijskog sela Kosanička Rača.

Tom prilikom jugo je bukvalno smrskan i od siline udarca odbačen u stranu dok kako saznajemo drugom autu nije pričinjena veća materijalna šteta.

Iz smrskanog auta braću Bojović su izvukli vatrogasci iz Kuršumllije i posle ukazane prve pomoći u kuršumijsom Domu zdravlja hitno su prebačeni u prokupačku bolicu gde im je urađena dijagnostika.

Inače, prema nezvaničnim podacima, do nesreće je došlo kada je automobil jugo u kojem su se nalazila braća Bojović , a koji je saobraćao iz pravca Merdara ka Kuršumliji preko pune linije pokušao da skrene na okolnu benzinsku pumpu pri čemu ih je udario audi koji je saobraćao iz suprotnog pravca.

Komentari
0
Pošalji komentar
lLj c6n
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: