JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 10-Jun-2021 | 09:11

Naselje Gornji Matejevac, na više lokacija

Voda na površini, na više lokacija i nužni su iskopi u Gornjem Matejevcu, na uglu ulica Obilićeve i Čegarske, na uglu Kralja Aleksandra i Padinske, u Obilićevoj, Karađorđevoj, Livađanskoj. Zbog većeg broja intervencija na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Gornji Matejevac.

Ulica Ratka Sofijanića br. 32

Voda puni šahtu u ulici Ratka Sofijanića br. 32. Zbog osposobljavanja priključne veze u šahti moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Ratka Sofijanića.

Toponički put bb

Voda na zelenoj površini, potreban je iskop u ulici Toponički put bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Toponički put, gde se obavljaju radovi u ataru sela Vrtište.

Ulica Dragoljuba Stankovića Turjanca br. 26

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dragoljuba Stankovića Turjanca, kod broja 26. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dragoljuba Stankovića Turjanca.

Ulica Vase Pelagića br. 1

Voda na ulici, potrebna je zamena prvog ventila u ulici Vase Pelagića, kod broja 1. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vase Pelagića.

Ulica Čegarska br. 15

Voda sa ulice dolazi u šaht, potreban je iskop u Čegarskoj ulici, kod broja 15. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Čegarskoj ulici.

Ulica Svetislava Jovanovića br. 21a   

Voda u šahti, potrebna je zamena prvog ventila u ulici Svetislava Jovanovića, kod broja 21a. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Svetislava Jovanovića.

Komentari
0
Pošalji komentar
8gY D49
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: