Brnabić: Jedan od privedenih antivaksera je vakcinisan

Izvor: Niški portal | 05-Apr-2021 | 01:08

Jedan od pet antivaksera koji su privedeni, zbog kampanje protiv vakcinacije, vakcinisan je protiv korona virusa, rekla je premijerka Ana Brnabić.

"Od pet antivaksera koji su privedeni, jedan se vakcinisao, a istovremeno širi najstrašnije moguće laži protiv vakcinacije. Znači, ispada, vi ste sebe zaštitili, ali govorite kako drugi ne treba da se vakcinišu. To je najstrašnije licemerje. Antivakseri zaista ugrožavaju nacionalnu bezbednost. Oni na društvenim mrežama ozbiljno ugrožavaju bezbednost i živote ljudi, šire paniku i lažne vesti", izjavila je Brnabić za TV Prva.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je da objavama protiv vakcinacije na društvenim mrežama, antivakseri "ozbiljno" ugrožavaju nacionalnu bezbednost.

Navodeći da te osobe "šire paniku i lažne vesti" kaže da su nadležni ugasili neke od antivakserskih naloga na društvenim mrežama.

"Mislim da je to bila važna poruka koju država šalje", kazala je ona komentarišući privođenje pet osoba zbog objavljivanja poruka protiv vakcinacije.

Komentari
0
Pošalji komentar
wtW Wgj
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: