Malčanski berberin vodio devojku na šišanje i tražio njenu kosu!

Izvor: Niški portal | 26-Dec-2019 | 15:30

Policijska potera za Ninoslavom Jovanovićem iz Niša, serijskim silovateljem poznatijim po nadimku Malčanski berberin, traje je od kako su se pojavile prve indicije da on ima veze sa otmicom dvanaestogodišnje Monike Karimanović koja je nestala 20. decembra, rano ujutru, na putu do škole. 

Za njim tragaju specijalne jedinice MUP-a, nekoliko stotina policajaca, psi tragači, a na teren nadleću i helikopteri.Kako piše ,,Blic'' malčanski berberin, dve nedelje pre otmice male Monike, u jedan frizerski salon u Nišu doveo je devojku za koju je rekao da je njegova ćerka i tražio je da je ošišaju. Nakon bizarnog ponašanja u salonu, Jovanović se sutradan vratio i tražio da mu daju njenu kosu!

Velike policijske snage ušle su u selo Glogovac i započele novu potragu za višestrukim silovateljem koji je osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje Monike. Policija će ulaziti u sve napuštene objekte, prazne kuće, razgovarati sa meštanima...

Žandarmerija je opkolila jedan deo na ulazu u selo Glogovac, napravila prsten i sada češljaju gotovo metar po metar. Celim krajem prolaze kvadovi, pretražuje se Glogovac, a jake policijske snage su i dalje na ulazu u selo.

Policija pretresa sve lokacije na kojima je Malčanski berberin mogao da se sakrije i odvede devojčicu. Policajci kontrolišu i ventilacioni sistem u rudniku, kao i sve srušene i napuštene zgrade gde bi Jovanović mogao da potraži utočište.

Komentari
0
Pošalji komentar
3B4 5ko
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: