SREĆAN BOŽIĆ: Dani praštanja i davanja, plemenitosti i solidarnosti

Izvor: Niški portal | 08-Jan-2020 | 10:48

Čelnici sa juga Srbije danas su čestitali Božić crkvenim velikodostojnicima i građanima koji praznik slave po Julijanskom kalendaru.Baš kao i građani Srbije čelnici gradova i opština sa juga Srbije, kao i direktori javnih preduzeća i ustanova Božić proslavljaju u krugu porodica i svojih najbližih.-Želim da Mir Božji, Hristos se rodi!, dan Hristovog rođenja, provedete u zdravlju, miru i blagostanju. Ovo su dani praštanja i davanja, plemenitosti i solidarnosti. Provedite ih okruženi prijateljima, okruženi porodicom i svojim najmilijima. Srećan Božić. Mir Božji, Hristos se rodi!, poručuje gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića.

-Svim sugrađanima koji Božić proslavljaju prema julijanskom kalendaru želim da ovaj najradosniji praznik provedu okruženi najmilijima u toplini svoga doma, u miru i slozi. Neka vam božićni dani donesu ljubav, sreću, zdravlja i mnogo uspeha.Mir Božji. Hristos se rodi, kaže u svojoj Božićnoj čestitki gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

-Svim žiteljima grada Prokuplja, našim ljudima koji žive u drugim krajevima zemlje, ali i onima koji žive van granica Srbije, hoću da poželim srećnu i uspešnu Novu godinu i Božić, da nam 2020. bude bogata zdravljem i da nam donese nove šanse za napredak na ličnom, porodičnom i poslovnom planu.Srećni vam božićni praznici!Mir Božji, Hristos se rodi!, poručuje građanima prvi čovek Prokuplja Aleksandar Simonović.

- Puno zdravlja, sreće i uspeha, svim građanima i zdravstvenim radnicima, stoji u božićnoj čestitki direktorke Doma zdravlja u Kuršumliji dr Uranije Pterović.

Svim građanima srećne Božićne praznike poželeo je i predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić.

Komentari
0
Pošalji komentar
Pcs BUc
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: