Obezbeđeno rešenje kritične tačke na putu kroz Knez selo

Izvor: Niški portal | 20-Nov-2020 | 00:53

Efikasnim reagovanjem rukovodstva Gradske opštine Pantelej i Republičke inspekcije za poslove državnih puteva otklonjena je preteća opasnost i dojučerašnji saobraćajni rizik usled velike denivelacije na prometnoj deonici puta kroz Knez selo, označene kao stacionaža 7+400.

Praktično, dan posle uočenog problema, postavljena je zaštitna ograda na ovoj kritičnoj deonici, kao prva mera za povećanje bezbednosti u motornom i drugom saobraćaju.  

Tim povodom, predsednica Gradske opštine Pantelej, Nataša Stanković, resorni većnik, Nemanja Rajković i načelnik Republičke inspekcije za puteve, Saša Draganović, obišli su teren i  potvrdili da će uslediti i dodatno povećanje saobraćajne bezbednosti, postavljanjem upozoravajuće saobraćajne signalizacije duž puta, već narednih dana.

Svemu tome prethodilo je obraćanje rukovodstva Mesne zajednice Knez sela, sa predočavanjem problema rukovodstvu Opštine Pantelej, koje je istovremeno reagovalo neposrednim uvidom stanja na terenu i posredovanjem u iznalaženju hitnog rešenja sa nadležnim republičkim instancama za puteve ovog ranga.


 

Komentari
0
Pošalji komentar
5Fi p1u
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: