NIŠKI KOŠARKAŠI U KOLICIMA DOBILI DONACIJU OD KOMPANIJE BAUERFEIND

Izvor: Niški portal | 30-Jan-2021 | 10:05

Kompanija „Bauerfeind", sa kojom sportsko udruženje košarke u kolicima „Nais" (KKK „Nais") godinama sarađuje, pokazala je društveno odgovornost. Naime, „Naisovci" su od ove poznate multinacionalne kompanije dobili 50 majica koje će koristiti za promociju.

„Pratimo KKK „Nais" od njihovog prvog treninga i kada smo u mogućnosti pratimo uživo njihove utakmice. Veujemo da će naša donacija pomoći njihovoj promociji van terena." – rekao je regionalni direktor kompanije „Bauerfeind", dr Slobodan Mitić.

Košarka u kolicima nije profitabilan sport, pa se aktivnosti KKK „Nais" realizuju uz pomoć donacija u vidu novca, usluga i robe. Predsednik KKK „Nais", prof. dr Marko Aleksandrović, zahvalan je na donaciji.

„Sarađujemo dugo sa kompanijom „Bauerfeind", a iz te saradnje su proizašla i prijateljstva. Isti je slučaj i sa drugim partnerima kluba. Nemamo način da zahvalimo na nekoj donaciji, pa smo došli na ideju da to budu majice koje nam je pomenuta kompanija donirala." –zahvalan je predsednik KKK „Nais".

Poznato je da je Bojnik puna tri meseca utočište niških košarkaša u kolicima, jer u Nišu nema termina za njihove treninge. Iz KKK „Nais" ističu na svakom koraku da bez Bojničana bi treninzi prestali pre tri meseca. Zato je u KKK „Nais" odlučeno da prve majice-suveniri budu poklonjeni predstavnicima Sportskog saveza Opštine Bojnik (predsednik Dejan Arsić) i Ustanovi „Sportska hala" u Bojniku (pomoćnik direktora Igor Zdravković).

Komentari
0
Pošalji komentar
2fW SYK
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: