JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 19-Jul-2021 | 09:44

Ulica Gavrila Principa, kod brojeva 16-21  

Voda na ulici, zbog obimnog curenja na cevovodu AC 300, nužan je iskop u ulici Gavrila Principa, kod brojeva 16-21. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Gavrila Principa, Rudničkoj, Jovana Babunskog i delu ulice Vojvode Gojka (kod AS trgovine i kod stare benzinske pumpe). Za vreme dok traju radovi biće prisutna auto-cisterna za snabdevanje žitelja ovih ulica pijaćom vodom.

Niška Banja, ulica Trg republike kod broja 43

Kako je najavljeno od sinoć u 23 sata je prekinuto vodosnabdevanje u ulici Trga republike, od broja 43 do kraja ulice i trajaće dok se ne završe radovi. Zbog iskopa i složenosti poslova u pomenutoj ulici biće obustavljen saobraćaj za vreme dok traje popravka vodovodne mreže.

Selo Supovac

Voda na površini, potreban je iskop na dve lokacije u selu Supovac, donja mala (ispod rezervoara) i prema bunkeru. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac. 

Novo Selo, ul. Topličkog partozanaskog odreda br. 143

Voda na ulici, potreban je iskop u Novom Selu, u ul. Topličkog partizanskog odreda, kod broja 143. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Topličkog partizanskog odreda (dvadesetak domaćinstava pored mesta kvara).

Ulica Gavrila Principa i okolne ulice 

Komentari
0
Pošalji komentar
LLA 8EX
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: