Distinguished Gentleman’s Drive: Za mentalno zdravlje muškaraca i istraživanja i programe za rak prostate

Izvor: Niški portal | 22-Sep-2022 | 09:54
Niš je jedan od organizatora globalne manifestacije Distinguished Gentleman’s Drive, koja će se održati 25. septembra. Ovaj humanitarni događaj se u svojoj drugoj godini postojanja po prvi put organizuje u Srbiji. To je manifestacija koja u fokusu ima klasične automobile dizajnirane pre 80-ih, i koja ohrabruje vozače i putnike širom sveta da se elegantno oblače i voze za zdravlje muškaraca. Sva prikupljena sredstva biće simboličnim činom priložena za vitalna istraživanja i programe za rak prostate i mentalno zdravlje muškaraca.
 
„Oldtimer pandan sada već globalno popularnom Gentleman’s Ride-u, zamišljen je kao vožnja kojom će vozači predstaviti svoja čuvana i negovana vozila odeveni prefinjeno i elegantno, a sve u svrhu skretanja pažnje na maligne bolesti kod muškaraca i sakupljanja simboličnih donacija globalnom humanitarnom fondu koji se bavi prevencijom istih.“, ističu u Oldtajmer klubu Niš.
 
„Start vožnje zakazan je za podne na Trgu Republike, ispred Vespa bara, odakle će se vozači gradskim ulicama uputiti rutom kroz Sićevačku klisuru i oko 14h vratiti na početnu tačku vožnje.“ kažu organizatori.
 
Članovi Oldtajmer kluba Niš su ponosni što će pored svog ličnog doprinosa akciji, još jednom dati doprinos lokalnoj zajednici i unapređenju svesti građana.
 
 

 

 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
0wh 54i
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: