Akademija Oxford Niš - Engleski jezik za decu (Rezervišite termin)

Izvor: Niški portal | 14-Jun-2021 | 12:11
Uskoro se kreće u avanturu sa namlađim polaznicima!
Grupe se formiraju po uzrastu, a kreće se već od septembra!
 
Rezervišite termin za vaše mališane.
Obrenovićeva 15/1, Niš
0693020584,
0692090584.
 
 
 
 
 
 
Akademija Oxford u Nišu, kao škola stranih jezika, postoji više od dve godine. Svojim postojanjem zasiguno je povećala broj edukovanih polaznika na viši nivo od dotadašnjeg, što pokazuje veliki broj serifikovanih kurseva, na različitim nivoima.
 
"Želeći da postignemo kvalitetan način edukacije, po najsavremenijim standardima, uvođenjem nove metode učenja, oplemenili smo već dobro poznate sisteme rada, unaprediviši usluge usmerene ka svakom polazniku ponaosob. Samim tim, broj polaznika je svake godine sve veći, a škola stranih jezika već svim građanima je dobro poznata", kažu iz Akademije.
 
Akademija Oxford u svom delu škole stranih jezika, kao jednom od ponuđenih segmenata svog rada, nudi preko dve stotine kurseva jezika počev od A1, A2, B1, B2, C1, C2. Polaznici imaju mogućnost da pohađaju nastavu individualno, što je jedan od najtraženijih načina, ukoliko imate specifično radno vreme, koje je teško prilagoditi fiksnim terminima grupa. Ovakav vid edukacije je moguće poahađati u učionici sa profesorom, ili online, ukoliko Vam je lakše da nastavu pratite od kuće. U svakom slučaju rezultat je isti, a časovi se mogu organizovati prema Vašem slobodnom vremenu i mogućnostima. Časove na ovaj način možete slušati svaki dan, ukoliko je neophodno da što pre savladate neki od jezika.
 
Takođe, poluindividualna nastava je vid predavanja koji je u današnje vreme veoma popularan. Rad je prilagođen učenju u manjim grupama, a polaznici moraju da odslušaju dvadeset i pet dvočasa, odnosno pedeset školskih časova, organizujući časove sa profesorom prema svom slobodnom vremenu.
Ipak, jedan od najzastupljenijih vidova učenja stranih jezika je učenje u grupama. Grupna nastava se odvija u vidu redovnih i ubrzanih kurseva, koji mogu da traju od dva do šest meseci. Ubrzana nastava se najčešće odvija svakodnevno, dok je redovna nastava dva puta nedeljno po devedeset minuta, ili jednom nedeljno u trajanju od tri sata – blok nastava. Nakon svakog odlsušanog kursa, polaznici izlaze na ispit, čime stiču uslov za dobijanje akreditovanih sertifikata.
 
"Možemo se pohvaliti i kursevima jezika za decu, koji traju tokom cele školske godine, sa pauzama za vreme školskih raspusta i praznika. Kursevi prate gradivo osnovnih škola i prilagođeni su uzrastu dece za određeni nivo. Škola stranih jezika u Nišu nudi preko 40 kurseva stranih jezika. U njoj imate mogućnost da naučite svetske jezike sa uz profesionalne i kvalifikovane stručnjake. Verujte hiljadama zadovoljnih klijenata i upišite se i Vi što pre. Škola stranih jezika Niš vas očekuje!", kažu iz Akademije.
 
"U našoj školi stranih jezika, 35 profesora i filologa uspešno vode kurseve za preko 70 grupa polaznika za engleski, nemački, španski, italijanski, francuski, grčki, mađarski, ruski, holandski, švedski, norveški, slovenački, poljski, češki, bugarski, kineski, japanski, arapski jezik. U 2013. godini, u Nišu, više od 20.000 polaznika je pohađalo različite kurseve jezika. Akademija Oxford u Nišu se nalazi u ulici Vožda Karađorđa br. 14/3, preko puta glavne pošte, a odmah pored luksuznog hotela Grand. Akademija Oxford vrši upis polaznika za sve vrste kurseva stranih jezika tokom cele godine", dodaju na kraju.
 
Ljubazni koordinatori Akademije Oxford će Vas uvek srdačno dočekati i dati odgovor na svako vaše pitanje i u najkraćem mogućem roku organizovati kurs za koji ste zainteresovani.
 
 
 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
2dx 7FE
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: