Alen Islamović od grada uzima 650.000 dinara za nastup za doček pravoslavne Nove godine

Izvor: Niški portal | 12-Jan-2022 | 07:04
Na tradicionalnom koncertu, koji se svake godine organizuje na Trgu topličkih junaka u Prokuplju povodom pravoslavne Nove godine, pevaće Alen Islamović.

Za organizaciju čitave manifestacije dato je skoro 1,3 miliona dinara.

Pevač Alen Islamovićev nastupaće za čak 650.000 dinara, vatromet košta 250.000 dinara, a zakup bine je 380.000 dinara.

–Dragi prijatelji, vidimo se u Prokuplju 13. jauara, da proslavimo srpsku Novu godinu na Trgu topličkih junaka. Zadovoljstvo mi je da pevam pred publikom grada Prokuplja i celog topličkog kraja. Sviraćemo sve najlepše pesme koje su obeležile moju karijeru u grupama Divlje jagode, Bijelo dugme, kao i moju solističku karijeru, rekao je Islamović i pozvao građane da dođu na Trg topličkih junaka i uživjau u pesmama koje zauvek ostaju najveći hitovi, za sve generacije.
 


Da baš sa Islamovićem Prokupčani dočekaju Srpsku novu godinu došlo se nakon ankete koja je objavljena na zvaničnom sajtu Grada Prokuplja. Građanima su ponuđena četiri izvođača. Pored Islamovića u anketi je bila i niška grupa „Galija", kao i pevačice Danica Krstić i Jelena Kostov.

Obe bi pratio Elon Hendriks. Od 1.192 glasa, Islamović je dobio 50, 76 odsto, a 25 odsst građana je glasalo za „Galiju". Kostov je dobila nešto više od 1 odsto, dok je za Danicu Krstić glasalo 4,2 odsto građana Prokuplja.
Komentari
0
Pošalji komentar
PKp rWH
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: