Banka dobročinstva svečano otvorena

Izvor: Niški portal | 13-Dec-2016 | 10:07

Marini Adamović usupljena je „Banka dobročinstva“, jedinstvena kućica, u Obrenovićevoj ulici, mesto u kom će Marina nesmetano nastaviti da sakuplja priloge za lečenje bolesne dece i mladih.

- Sada mi je mnogo lakše, a i ljudi će lako moći da me nađu, jer ću uvek biti na istom mestu. Ovo je moje drugo ja, i ono što sam i do sada radila moći ću da radim duže i lakše, jer me neće ograničavati vremenski uslovi, kaže Marina Adamović.

Gradska opština Medijana je, nakon što je Marinu primio premijer Aleksandar Vučić, odlučila da pokrene je akciju kako bi obezbedila prostor za humanitarku iz Niša.

- Gradska opština Medijana je samo posredovala u ovoj akciji. Veliku zahvalnost dugujemo firmama “Korali” iz Kraljeva, “Elit M” iz Niša koji su donirali staklo i “Selektri” koja je donirala ulazna vrata. Bilo je i nekih problema u realizaciji, nekoliko dana kašnjenja koja su za Marinu, verujem bila duga, ali je ona na kraju dobila svoj prostor, istakao je predsednik GO Medijana Milan Krstić.

Kućica, koja je postavljena u pešačkoj zoni u Obrenovićevoj ulici, idejno je rešenje Ivana Redija.

- Uradili smo dobar posao, od avgusta kada je krenula moja inicijativa da se ovoj humanoj ženi obezbedi krov nad glavom, došli smo do rešenja. Prvu moju ideju o mobilnoj strukturi Marina je primila sa blagom rezervom, ali sam sebi rekao da je moj zadatak da ona bude zadovoljna. To smo svi zajedno uradili, uprkos tehničkim problemima, projekat je završen i svi smo prezadovoljni, rekao je Redi.

Komentari
0
Pošalji komentar
kuH eUs
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: