Besplatni paketići za decu iz materijalno ugroženih porodica

Izvor: Niški portal | 14-Jan-2022 | 00:16
Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, Grad Prokuplje obezbedio je oko 2.000 novogodišnjih paketića za najmlađe. Podela se privodi kraju, tako da će danas i preostala količina novogodišnjih paketića doći do svojih korisnika.

Spiskovi dece kojima su pokloni namenjeni, sačinjeni su u saradnji sa Centrom za socijalni rad, Crvenim krstom i predstavnicima mesnih zajednica.

–I pored otežanih vremenskih uslova, potrudili smo se da stignemo i do porodica u najudaljenijim planinskim selima, jer cilj nam je da poklone lično uručimo svakom našem malom sugrađaninu. Tako su pokloni Grada Prokuplja, osim u gradskim mesnim zajednicama, obradovali i decu u Žitnom Potoku i selima koja pripadaju toj mesnoj zajednici, onima u podjestrebačkom kraju i ostalim selima, kazao je član Gradskog veća, zadužen za mesne zajednice, Vladica Mladenović.
 


Delegacija grada Prokuplja je i danas na terenu, gde će obilaziti porodice u mesnoj zajednici Toponica i darivati mališane, a kako ističu, u narednom periodu pažnju će pokloniti i drugim kategorijama stanovništva, posebno starijima i građanima slabijeg materijalnog stanja.
Komentari
0
Pošalji komentar
nry 3L7
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: