Bioskop će ponovo raditi u Sokobanji - Traži se firma za 2. fazu rekonstrukcije

Izvor: Niški portal | 14-Sep-2021 | 10:11
Posle više od dve decenije, Sokobanja bi uskoro trebalo da ponovo dobije bioskop. Naime, Opština je raspisala tender za radove na drugoj fazi rekonstrukcije bioskopa Moravica. 
 
Rekonstrukcija je započeta krajem 2019. godine, kada je urađena rekonstrukcija krova, fasade i stolarije, kao i platoa ispred bioskopa i gradnja parkinga.

Predmet nabavke druge faze rekonstrukcije, kako je navedeno u tenderu, podrazumeva izvođenje unutrašnjih radova na zgradi bioskopa - novi podovi, izolacija, pregradni zidovi, krečenje, sanitarije i hidrotehničke instalacije, plafoni, zamena unutrašnje stolarije i nabavka pozorišnih fotelja, kao i radovi na uvođenju radijatorskog grejanja, sistema hlađenja, kotlarnice na pelet, zatim na elektorenergetskim instalacijama, instalacijama audio i video sistema, sistema za dojavu požara i dr.
 


Rok za izvođenje radova je 120 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao, a procenjena vrednost posla je približno 60 miliona dinara.

Tender ističe 4. oktobra.

Za prvu fazu rekonstrukcije Moravice bilo je izdvojeno više od 23 miliona dinara, sredstva je obezbedilo Ministarstvo kulture u okviru projekta Gradovi u fokusu.
Komentari
0
Pošalji komentar
5px PaU
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: