Brojna hapšenja u Nišu

Izvor: H.P. | 07-Apr-2016 | 15:26

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, uhapsili su, u tri akcije, četvoricu muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je, juče, prilikom pretresa stana u Nišu, koji su u oktobru 2015.godine iznajmili N. Đ. (1990) i V. P. (1976), pronašla 30 biljaka u fazi sušenja nalik na marihuanu, težine 4.730 grama, 28 zasađenih biljaka zelene boje, za koje se sumnja da su marihuana i vagicu za precizno merenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti predati Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Takođe, niška policija je u dve odvojene akcije uhapsila S. S. (1992) i N. P. (1989), obojica iz Niša. Kod osumnjičenog S. S. prilikom pretresa stana je pronađeno 20 paketa heroina teških 43,5 grama i 24 komada „ekstazija“, za koje se sumnja da su namenjeni daljoj uličnoj prodaji.

A efikasnim radom policija je u stanu N. P. pronašla 11 paketa marihuane za koje se sumnja da su namenjeni daljoj prodaji i vagicu za precizno merenje, dok je kod dvadesetšestogodišnjeg Nišlije pronađeno šest grama marihuane i protiv njega je podneta krivična prijava, u redovnom postupku, Višem javnom tužilaštvu u Nišu, zbog držanja opojne droge.

Za S. S. i N. P. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega su, uz krivične prijave, predati Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

 

Komentari
0
Pošalji komentar
cPT Dgg
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: