Bruka i sramota – niški gradski službenici ubeđivali se pesnicama

Izvor: N.P. | 16-Mar-2016 | 22:02

Usred grada, na trotoaru ulice u centru Niša, potukla su se dvojica gradskih službenika - aktuelni sekretar Sportskog saveza Niša Dejan M. i bivši šef odseka za sport grada Niša Dragan P., koji su, obojica povređeni sanitetskim automobilom prebačeni u Urgentni centar niškog Kliničkog centra. Pesničenje, rvački zahvati, a potom i šutiranje i nanošenje telesnih povreda označili su ovaj sukob medju niškim sportskim radnicima, koji se, pošto je vest kao munja proletela kroz Niš, u skoro svim razgovorima karakteriše brukom i sramotom.

Informacija da su povredjeni primljeni u Urgentni centar i da su sa njima niški hirurzi imali prepune ruke posla, potvrdili su nam juče popodne u ovoj zdravstvenoj ustanovi, u kojoj međutim nisu želeli da se izjašnjavaju o kakvim se povredama radi i koje se mere kod ovih pacijenata dalje preduzimaju.

Prema pričama očevidaca i Dejan M. i Dragan P. sreli su se na ulici i posle verbalnog duela započeli da se tuku. Bili su krvavih ruku i raskrvavljenih glava i lica kada su uz zavijanje sirena ambulatnog vozila odvezeni sa mesta događaja prema Kliničkom centru.

Očekuje se da hitno reaguju Sportski savez Niša, gde je Dejan M. sekretar, i Upravi za obrazovanje grada Niša, gde nekadašnji šef odseka za sport Dragan P.sada radi u službi za kapitalne investicije. Čak, komentariše se, i da su se potukli kao obični građani, a ne kao službenici u oblasti koja se bori za što bolje vaspitanje mladih i sprečavanje nasilja, njihovi postupci su za svaku osudu.

O ovom događaju, saznaje Niški portal, obavešteni su i policija i Osnovno javno tužilaštvo.

Komentari
2
Pošalji komentar
sZH Zw3
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: