Cineplexx: Porodični dan uz Štrumpfove

Izvor: Niški portal | 30-Mar-2017 | 10:09

 U nedelju 2. aprila, u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku, najmlađe očekuje pravi dečji praznik, ispunjen brojnim iznenađenjima uz zabavu i druženje sa omiljenim plavim junacima. Porodični dan održaće se u periodu od 12 do 17 sati u bioskopu u  Nišu uz prikazivanje najnovije sinhronizovane verzije filma najpopularnijih animiranih likova svih vremena: „Štrumpfovi: Skriveno selo“ i specijalni program za mališane.

    

Uz svaku kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti časopis „Pepin zabavnik“  i „Mali Politikin zabavnik“.  

Sve mališane očekuje puno zabave i aktivacija na samom događaju, koji će upotpuniti doživljaj prave zabave, dok će kompanija Carnex podeliti Smazalice pakete proizvoda najsrećnijim dobitnicima. 

Najmlađi, ali i oni malo stariji će imati prilike da bodre štrumpfastične junake, zabavljaju se uz doskočice Trape, Kefala, Grubera, Štrumpfete, Gargamela, uživaju uz pesme iz filma, i  fantastične 3D momente u filmu. Na programu u nedelju biće i ostali aktuelni dečiji filmovi, koje će mališani prosto obožavati.

  

 

Režiju sinhronizacije potpisuje Dragan Vujić Vujke, koji je ujedno tradicionalno pozajmio glas Gargamelu, predivna Tamara Aleksić se našla u ulozi Štrumpfete, dok je Bojan Perić dao glas Kefalu, a Srđan Timarov Gruberu. Slobodan Boda Ninković je reprizirao svoju sjajnu ulogu Velikog Štrumpfa, dok je Đorđe Stojković po prvi put bio Trapa na velikom platnu.

Film se nalazi u distribuciji Con Film distributerske kuće. 

Komentari
0
Pošalji komentar
dRY fAE
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: