Dečak (10) povređen na pešačkom prelazu dok je vozio bicikl

Izvor: NIški portal | 16-Aug-2021 | 06:23
Desetogodišnji biciklista iz Niša povređen juče na pešačkom prelazu ispred DIS -a, na Bulevaru Medijana, nakon sudara sa automobilom marke „tojota" kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji Nišlija.

On je nakon udesa bio u svesnom stanju i zbog povrede usta, prevezen je sanitetom Hitne pomoći u Klinički centar u Nišu.

Policija utvrđuje okolnosti pod kojima je došlo do udesa a prema prvim i nezvaničnim saznanjima, dečak je udario u automobil dok je vozio bicikl preko pešakog prelaza na samom ulazu u diskont. No, šta se tačno dogodilo, utvrdiće se posle pregledavanja video snimaka sa kamera na diskontu, pa se do tada ni druge mogućnosti ne isključuju.

-Dečak je iz pravca diskonta išao ka Bulevaru Medijana a automobil se kretao u pravcu auto perionice kada je došlo do sudara. Auto je išao polako, ne bih rekao više od 20 kilometara na čas. Priča se da je dečak je udario u vozilo, pao i tom prilikom povredio usta ili zube. Mislim da ga vozač nije ni video jer je udario u zadnji deo automobila, ali svakako „tojota" nije išla brzo. Dečak je bio na nogama posle udesa ali je imao krv na ustima. Plakao je, što zbog povrede usta ili zuba što zbog pretrpljene traume. Došla je hitna pomoć i odvezla ga u bolnicu, tek će tamo da se vidi ima li i druge povrede kažu za ,,Blic'' ljudi koji su se našli na mestu nezgode.

U Kliničkom centru kažu za „Blic" da je u toku dijagnostika radi utvrđivanja vrste i težine povreda koje ima dečak. Prema prvom nalazu, dominantne su povrede koje su utvrdili specijalisti maksilofacijalne hirurgije ali će tačan broj i stepen povreda biti poznat tek nakon što se uradi snimanje glave, vrata, grudnog koša i ruke.
 
 
Izvor: Blic
 
Komentari
0
Pošalji komentar
REy cmb
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: