Dokumentarno ostvarenje "To je Toma" producenta Olivera Paunovića, premijerno na televiziji Prva

Izvor: Niški portal | 18-Nov-2022 | 17:44
Dugometražni dokumentarni film “To je Toma” u nedelju 20. novembra od 16.15 imaće nacionalnu TV premijeru na televiziji Prva. Ovaj film potpisuje City Grupa, producent Oliver Paunović, a reditelj je Vladimir Ristić.
 

 

„To je Toma“, dugometražni dokumentarni film, producenta Olivera Paunovića i reditelja Vladimira Ristića ima elemente igrane rekonstrukcije i biografska je priča o legendarnom pevaču i kompozitoru Tomi Zdravkoviću iz vizure porodice i prijatelja koji su ga poznavali.

O Tomi u filmu govore njegova supruga Gordana, kolege Zoran Kalezić i Hasan Dudić, glumice Tanja Bošković i Danica Maksimović i mnogi drugi.

Na televiziji Prva film će biti prikazan 20. novembra što je i datum rođenja legendarnog pevača narodne muzike.

Film je premijerno prikazan na ovogodišnjim „Filmskim susretima“ u Nišu, emitovan je na nacionalnoj TV Crne Gore, a priliku da uživa u  ostvarenju imala je i publika u Beogradu, na Zlatiboru, posetioci festivala filmske glume „MOFF“ u Mostaru i Kulturnog centra Leskovac.

Ovaj dugometražni dokumentarni film obiluje mnogim ekskluzivnim i nikad viđenim fotografijama, audio i video snimcima iz višedecenijske karijere Tome Zdravkovića.

Izvor: Niške vesti

Komentari
0
Pošalji komentar
ozQ 7TX
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: