Dormeo u subotu slavi 20. rođendan u TC Stop Shop u Nišu. Proslavimo zajedno!

Izvor: Niški portal | 19-Aug-2022 | 12:06

Drage Nišlije, Dormeo vas poziva da dođete u subotu u Top Shop prodavnicu u tržnom centru Stop Shop i pridružite se proslavi 20. rođendana uz neverovatne akcije i super iznenađenja.

Dormeo radi dok vi spavate

Sigurno ste već čuli za Dormeo. Naše proizvode za spavanje dizajniraju stručnjaci sa 20 godina iskustva i znanja. Ove godine slavimo 20. rođendan, a želja da unapredite i poboljšate svoje iskustvo spavanja vodi nas i dalje. Isprobajte Dormeo i sanjajte kao i milioni sanjara u 40 zemalja širom sveta.

Ostvarite svoje snove – samo 1 dan i samo u Nišu

Ne propustite priliku da pogledate, isprobate i kupite najbolje dušeke, jastuke, prostirke, pokrivače i još mnogo toga uz ekskluzivne rođendanske popuste koji će važiti SAMO u Top Shop prodavnici , SAMO u subotu 20. avgusta 2022.

Proslavimo 20 godina boljeg sna

Dođite i proslavite rođendan sa nama. Izdvajamo i najatraktivnije ponude: Dormeo dušeci na popustima od 20 do 40%, jastuci uz popuste do 50%, jorgani po cenama nižim i do 60%. Budite brzi jer su količine ograničene!

Ljubitelji slatkiša – Dormeo posebno misli i na vas! Super cene traju ceo dan, a proslava počinje od 17 časova uz slasne kolačiče i slavljeničku atmosferu.

Vidimo se u Top Shop prodavnici u TC Stop Shop u subotu!

 

Komentari
0
Pošalji komentar
bvE riE
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: