Dvojica vozača vozila pod dejstvom alkohola, treći drogiran

Izvor: Niški portal | 22-Nov-2021 | 17:44
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u redovnoj kontroli saobraćaja, u petaka zaustavili su dvojicu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je u okolini Merošine iz saobraćaja isključila tridesetdvogodišnjeg vozača „audija" koji je vozio sa 2,58 promila alkohola u organizmu, dok je u gradu iz saobraćaja isključen četrdesettrogodišnji vozač „renoa" koji je vozio sa 2,19 promila alkohola u organizmu.

Tokom kontrole saobraćaja zaustavljen je i dvadesettrogodišnjak koji je „pežoom" upravljao pod dejstvom kanabisa i kokaina.
 


Njima je, zbog prekršaja nasilnička vožnja i vožnja pod dejstvom psihoaktivnih supstanci određeno zadržavanje nakon čega će biti sprovedeni sudiji Prekršajnog suda u Nišu.

Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci i dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.
Komentari
0
Pošalji komentar
TOU b3u
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: