Goblini nastupaju u Nišu, nisu potrebne kovid propusnice

Izvor: Niški portal | 08-Sep-2021 | 10:10
Legendarni pankeri Goblini nastupiće ponovo u Nišu posle pune četiri godine. Koncert će biti održan u petak, 17. septembra, na platou kafea „Pozornica" u Tvrđavi od 21 čas.

Goblini će ovom prilikom promovisati svoj novi studijski album Jednina, koji je objavljen pre skoro dve godine pod okriljem beogradske izdavačke kuće Metropolis Music i na njemu se nalazi deset kompozicija.

"Dugo smo radili na ovoj ploči i jako smo ponosni na ono što smo napravili. Na publici je da presudi da li je ovo dobar album", izjavili su momci iz benda.
 


Pored pesama sa pomenutog albuma, na repertoaru će se, naravno, naći i sve miljenice publike, kao što su "Anja", "Magnovenje", "Ima nas", "Daleki put", "Cipjonka", "Voz" i druge. Koncert će trajati skoro 2 sata i biće jedan od retkih celovečernjih koncerata Goblina ovog leta.

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu, a tokom devedesetih su se pozicionirali kao jedan od najvažnijih pank-rok bendova u regionu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. U karijeri su objavili šest studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.

Ulaznice po ceni od 1200 dinara mogu se kupiti od srede, 8. septembra, u kafeu "Pozornica", koji se nalazi na Letnjoj pozornici u Tvrđavi, kao i u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza).

Prema aktuelnim propisima nikakve potvrde nisu potrebne za ulaz, jer će koncert biti održan sa smanjenim brojem ljudi u skladu sa sadašnjim epidemiološkim merama.
Komentari
0
Pošalji komentar
UAW zvY
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: