Grad Niš: Otvoren javni poziv za pomoć građanima pri energetskoj sanaciji kuća i zgrada

Izvor: Niški portal | 19-Sep-2022 | 10:04
Građani Niša do 15. oktobra mogu da se prijave na konkurs za mere energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnju solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošnje tople vode.

Rukovodilac Sektora za planiranje i upravljanje projektima Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Ivan Pavlović naveo je da je Ministarstvo rudarstva i energetike i Grad Niš ove godine obezbedili su 34 miliona dinara za ovaj konkurs što je duplo više u odnosu na ranije realizovani javni poziv.
 


- Na osnovu iskustava i sugestija građana, postupak prijavljivanja je sada jednostavniji kako za domaćinstva, tako i stambene zajednice, navodi se na sajtu grada.

Konkursna dokumentacija za Javni poziv može se preuzeti na zvaničnoj internet stranici Grada Niša www.ni.rs i zvaničnoj internet stranici Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj www.investnis.rs ili na šalterima Jedinstvenog upravnog mesta u ulici Nikole Pašića br. 24 u tom gradu.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj na telefon 018/504-658.
Komentari
0
Pošalji komentar
oUr qtx
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: