I OVOG LETA NE PROPUSTITE VELIKI LETNJI POPUST

Izvor: Niški portal | 21-Jun-2022 | 00:32
I ovog leta Škola stranih jezika Akademije Oxford Niš i Škola stranih jezika Akademije Oxford u Pirotu žele da nagrade sve svoje postojeće i nove polaznike velikim letnjim popustima. Svako ko bude upisao letnji kurs jezika, bilo da je to engleski, nemački, francuski, italijanski ili ruski jezik, ostvaruje pravo na popust od 10-50% ukoliko se prijava podnese do 01.07.2022.godine.
 
 
Kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle
U skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike - CEFR (The Common European framework for languages), tj. prema propisanim pravilima koja se tiču učenja stranih jezika, a kojih se Škola stranih jezika Akademije Oxford u Nišu i Škola stranih jezika Akademije Oxford u Pirotu pridržava, kursevi stranih jezika, među kojima su i engleski i nemački jezik, se organizuju u šest nivoa: niži početni – A1 nivo ili viši početni A2 nivo, zatim niži srednji – B1 i viši srednji -B2 nivo, a potom i niži i viši napredni nivo koji su među poznavaocima popularni kao C1 i C2 nivo. Akademija Oxford svakome ko želi da započne učenje engleskog, nemačkog ili bilo kog drugog jezika, ili da svoje znanje nadogradi i usavrši, to omogućava.
 
Kao što smo naveli, u toku leta se nudi popust od 10% na individualnu nastavu i nastavu u mikro grupama, dok se na grupnu nastavu sa više od 4 polaznika nudi popust od čak 50% u odnosu na regularnu cenu kursa i to za engleski jezik, nemački jezik, francuski, italijanski i ruski jezik.
A ovog leta imamo i posebnu ponudu za konverzacijski kurs engleskog i nemačkog jezika za polaznike čiji je cilj sticanje praktičnih jezičkih veština u konverzaciji, kao i snalaženje u svakodnevnim situacijama.
 
Naime, radi se o ubrzanom jednomesečnom letnjem konverzacijskom kursu engleskog i nemačkog jezika, koji traje 24 školska časa. Program traje mesec dana i odvija se dinamikom tri puta nedeljno po dvočas. Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati poslovnicu.
 
 
Kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu
A mi ni ovog leta nismo zaboravili ni na naše najmladje. Vreme je raspusta, ali za zabavu i nova znanja uvek ima mesta! Škola stranih jezika Akademije Oxford Niš i Škola stranih jezika Akademije Oxford Pirot će tokom leta organizovati četiri besplatne radionice engleskog jezika, tako da možete da dovedete Vaše mališane da se zabavimo, a pritom nešto i naučimo.  
 
 
Program se sastoji iz 4 radionice i namenjen je deci uzrasta od šest do deset godina. Svaka radionica traje po jedan školski čas.
Radionice nisu međusobno povezane, što bi značilo da deca mogu izabrati kojim će radionicama prisustvovati. 
 
Nazivi radionica i termini:
 
1.       Moja škola - prva nedelja jula
2.       Vreme je za zabavu - treća nedelja jula
3.       Moja kuća - prva nedelja avgusta
4.       Srećna družina - treća nedelja avgusta
 
Kako se prijaviti na kurs jezika?
Prijavu na letnje kurseve jezika  možete izvršiti lično u periodu od 08 h do 21 h radnim danima ili subotom od 09 h do 14 h u našim prostorijama, putem mail adrese nis@akademijaoxford.com ili putem brojeva telefona 018/ 245 - 128, 069/ 30 - 20 - 584 ili 069/ 20 - 90 - 584.
U Pirotu nas možete naći radnim danima od 08-17h, a ukoliko niste u mogućnosti da svratite, broj telefona na koji možete dobiti sve informacije je 060/ 018 30 44. Možete nas kontaktirati i mejlom pirot@akademijaoxford.com
 
 
Gde nas možete naći?
Škola stranih jezika Akademije Oxford Niš je na adresi u ulici Obrenovićeva 26, u sklopu TC „Gorča“ u strogom centru Niša, dok je Škola stranih jezika Akademije Oxford Pirot na adresi Knjaza Miloa 40 u centru Pirota.
 
Šta još možemo učiniti za Vas?
Pored škole stranih jezika, Akademija Oxford Niš i Akademija Oxford Pirot su tu za Vas ukoliko Vam budu trebale prevodilačke usluge, bilo da je u pitanju prevod sa overom ili bez overe sudskog prevodioca, sa srpskog na skoro sve svetske jezike i sa skoro svih svetskih jezika na srpski jezik.
Tu smo za Vas i ako Vam je potrebno da usavršite svoje poznavanje rada na računaru jer pored osnovnih poslovnih kurseva gde spada rad u WINDOWS-u, WORD-u, EXCEL-u, POWER POINT-u, kod nas možete završiti i kurseve za grafički dizajn, web dizajn, progarmiranje i mnoge druge.
A ukoliko želite da se stručno osposobite, kod nas možete i to. Preko 300 zanatskih zanimanja Vas čeka, bilo da želite da naučite novi zanat ili da se usavršite.
ČEKAMO VAS! 
 
 
 
 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
eK8 3bX
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: