Ispitani novi svedoci u istrazi za ubistvo tročlane porodice Đokić

Izvor: Niški portal | 26-Jan-2022 | 07:44
Pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su saslušana tri svedoka u nastavku istrage protiv Gorana Džonića i ostalih optuženih za ubistvo tročlane porodice Đokić prošlog septembra u selu Moravac kod Aleksinca.

Prema pisanju lokalnih medija iskaz je dala Jasmina Stevanović, bratanica pokojnog Gorana Đokića na okolnosti njegovog odnosa sa bratom od tetke, prvoosumnjičenim Džonićem.

Takođe, saslušan je i Milan Miletić, vlasnik vozila koje je koristio osumnjičeni Aleksandar Milošević iz Moravca koji se tereti za saizvršilaštvo u zločinu.
 


Dalibor Stojković, otac dečaka koga je šest meseci pre ubistva, vozilom udario Džonićev sin Stefan takođe je danas ispitan u niskom tužilaštvu.

Pored Gorana Džonića, pod istragom niškog Višeg tužilaštva su i njegovi sinovi Stefan i Milan, kao i braća Milošević Aleksandar i Kostatin.

Sva petorica se nalaze u pritvoru i sumnjiče se za saučesništvo u teškom ubistvu Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i njihove 25-godišnje ćerke Lidije, 26. septembra u selu Moravac kod Aleksinca

Protiv njih istragu vodi Više javno tužilaštvo u Nišu, zbog sumnje da su izvršili

krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Istraga je zatvorena za javnost.
Komentari
0
Pošalji komentar
hPM l2F
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: