Javna rasprava o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu

Izvor: Niški portal | 07-Dec-2022 | 08:20
U Gradskoj kući 07.12.2022. godine u 18.00 sati biće održana javna rasprava o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu. U javnoj raspravi mogu da učestvuju sva zainteresovana lica, predstavnici udruženja građana, nevladinih organizacija, institucija, stručna i ostala javnost i predstavnici medija.
 
Gradsko veće Grada Niša organizuje i sprovodi javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu koji je pripremila Gradska uprava za finansije.
 
Javna rasprava organizuje se radi prikupljanja predloga, sugestija i mišljenja građana, predstavnika udruženja građana, nevladinih organizacija, stručne i celokupne javnosti.
 
Nacrt odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu biće objavljen na zvaničnoj internet stranici Grada Niša www.ni.rs.
 
Pozivaju se zainteresovani građani, predstavnici udruženja građana, nevladinih organizacija, institucije, stručna i ostala javnost i predstavnici medija da podnesu predloge, sugestije i mišljenja o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša, putem mejla: UF.Info@gu.ni.rs ili neposredno u pisanom obliku na šalteru Gradske uprave za finansije, Niš, ulica Nikole Pašića br. 24, do 07.12.2022. godine, do 15,00 časova.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
1sy V4l
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: