Propala peticija građana: Jelena Karleuša otvara Roštiljijadu

Izvor: Niški portal | 19-Aug-2022 | 00:09
U Leskovcu će od 22. do 28. avgusta biti održana tradicionalna Roštiljijada, a kako je saopšteno iz Turističke organizacije Leskovca, od 20. do 29. avgusta saobraćaj u centru grada biće zatvoren, a u nekim ulicama izmenjen.

Svi detalji izmene saobraćaja mogu se videti na sajtu Turističke organizacije Leskovca a kada je reč o programu same manifestacije, planirano je više koncerata, među kojima i Riblje čorbe, Pilota, Vesne Zmijanac, Jelene Karleuše, Jelene Rozge, Goce Tržan, zatim takmičenja majstora roštilja i u pripremi najveće pljeskavice.

U okviru pratećeg programa, između ostalog će u matičnoj zgradi Narodnog muzeja moći da se vidi stalna postavka "Vremeplov leskovačkog kraja", a stalna postavka će moći da se vidi i u Gradskoj kući i Tekstilnom muzeju u Strojkovcu.
 
U Narodnoj biblioteci "Radoje Domanović" zainteresovani će moći da posete izložbu knjižne i neknjižne građe iz fonda Zavičajnog odeljenja „Leskovac i kultura ishrane".
 
Nastup Jelene Karleuše košta 20.000 evra, a pojedini građani proteklih dana sakupljali su novac u nameri da dupliraju taj iznos da pevačica ne peva, međutim to je propalo.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
VNH qHE
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: