Brnabić: Koalicija sa socijalistima u Beogradu ne znači da će SPS biti u Vladi

Izvor: Niški portal | 17-Jun-2022 | 00:45

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Ana Brnabić izjavila je da se nastavak koalicije sa socijalistima na gradskom nivou "nikako ne vezuje za bilo kakve koalicije na republičkom novou".

Ona je dodala da je predsednik SNS Aleksandar Vučić več rekao da do te koalicije može, ali ne mora da dođe.

Brnabić je kritikovala opozicione stranke i istakla da se zbog njihove neodgovornosti i zbog izbornih uslova koje su oni tražili, sada "izborni proces beskonačan"."Ostajemo pri tom da nam je želja vlada do kraja jula, ali na žalost, na najgori način u najkompleksnijim vremenima, videli smo kako izgleda kad imate neodgovorne ljude koji žele izborne uslove ne razmišljajući kako će oni uticati na okončanje tih izbora. Sada imate beskonačne žalbe i beskonačan izborni proces sa kojim  SNS nema veze", rekla je Brnabić.
 
Ona je dodala da je "prema njenim saznanjima" Upravni sud usvojio žalbu i da će izbori na biračkom mestu u Velikom Trnovcu biti ponovljeni, i da to znači da predsednik ne može započeti konsultacije pre početka jula.

 

Aleksandar Šapić kandidat je Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.Vesna Vidović je kandidatkinja za zamenicu gradonačelnika.

Komentari
0
Pošalji komentar
IhM GhL
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: