Kod radnika škole pronađen kokain

Izvor: Niški portal | 12-Jan-2022 | 08:29
Zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga uhapšen je M.V. iz Blaca koji radi kao pomoćni radnik u seoskoj školi u okolini Blaca.

Protiv njega je podnet optužni predlog pred nadležnim Osnovnim sudom u Kuršumliji i u toku je taj postupak, što je i potvrđeno u ovom sudu. Kako se saznaje, kod osumnjičnog je pronađeno 0,45 grama kokaina.

- Reč je o maloj količini, ali je problem što to lice radi u školi. Stalno je okružen decom. I verujte, nije jedino lice koje ima veze sa nekim opijatima, a da je u kontaktu sa decom - kaže osoba iz Blaca za Informer koja je dobro upućena u dešavanja.

Ona dodaje da postoji nekoliko mlađih lica u Blacu koja su zaposlena u javnim preduzećima i ustanovama, a za koja se u Blacu govori da imaju veze sa drogama.
 


- Jedno lice je, zamislite, do skoro radilo u Biblioteci, a sada radi u opštini i ima veze sa marihuanom, a u Kulturnom centru "Drainac" postoji osoba za koju se sumnja da trguje belim. Mislim da i policija zna, ali koliko mi je poznato, za sada nema nekih tragova. Ipak, čitavo Blace zna za to. Najgore je što su te osobe na mestima gde dolaze deca - dodaje izvor koji je dobro upućen u blačke prilike za Informer.

Nezvanično se saznaje da je i do policije došlo da se za ta lica sumnja da imaju veze sa drogama, ali kako je rečeno, ne postoje dokazi za to.
Komentari
0
Pošalji komentar
wjf oAR
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: