Konferencija ’’Novi Lideri’’: Poziv za mlade da izađu iz okvira i pomere granice

Izvor: Niški portal | 15-Nov-2022 | 00:25
Tokom novembra, u pet gradova Srbije održava se konferencija Novi lideri  (New Leaders Conference) koja je projekat međunarodne studentske organizacije AIESEC. Cilj konferencije je da podstakne mlade da razvijaju svoje liderske veštine i naprave prvi korak ka kreiranju pozitivnih promena u društvu. Namenjena je svim mladima od 18 do 30 godina, a učešće je potpuno besplatno.
 
 
Konferencija ’’Novi lideri’’ do sada je posetila Suboticu i Novi Sad, a sledeća stanica je Niš 18. novembra. U Nišu će se konferencija održati u Naučno tehnološkom parku koji je i partner u samoj organizaciji konferencije.
 
Učesnike očekuju radionice o prodaji i projektnom menadžmentu koje drže stručnjaci iz kompanija Lilly i Accordia, kao i priče inspirativnih govornika Ane Brzaković, Milana Grozdanović i Dijane Kocić.
 
 
 
Od posebnog značaja jeste upavo i prilika za networking sa kompanijama  koje drže radionice. Networking je prilika za mlade da ostvare kontakte, pričaju o profesijama, više se informišu o svojim strukama i iskoriste te kontakte za sebe u budućnosti.
 
Jedinstveno za konferenciju jeste upravo njena tema 'Beyond the Regular, Shape Your Way’. Cilj ovogodišnje konferencije jeste usmeren na mlade  koji izlaze iz okvira, sami biraju i prave svoj put do liderstva.
 
Više detalja možete pratiti na Instagram stranici, dok prijavu možete izvršiti popunjavanjem forme.
 
Link ka prijavi: https://newleaders.rs/prijava/.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
MHE 2Ou
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: