Lekari se bore za život teško ranjene Milice Mišić

Izvor: H.P. | 09-Apr-2016 | 16:45

Niška policija potvrdila da je Goran Ilić (45), iz Knežice kod Niša ubio staricu Desku Mišić (83) i ranio njenu unuku Milicu (28), potom otišao do svog pčelinjaka gde je zapalio brvnaru i izvršio samoubistvo


Posle nezapamćenog zločina u selu Knežica, kod Niša u kojem je sinoć, u petak uveče, oko 21.30 časova ubijena starica Deska Mišić (83),  a njena unuka Milica Mišić (28) teško ranjena, danas je u niškoj policiji potvrđeno da je definitivno utvrđeno da je ubistvo i pokušaj ubistva, a potom i samoubistvo izvršio meštanin ovog sela Goran Ilić (45). Kako nam je rečeno, on je pre samoubistva zapalio brvnaru u kojoj je posle intervencije vatrogasaca i gašenja požara pronađeno njegovo ugljenisano telo. 


U policiji nam je rečeno da je u selu je pronađena jedna, a u brvnari i druga puška, obe u vlasništvu ubice.


Prema dosadašnjim saznanjima Goran Ilić je u petak uveče oko 20,45 časova došao u porodičnu kuću Snežane Mišić (53), ćerke ubijene Deske i majke ranjene devojke Milice. Kako se priča u selu bio je veoma uporan poslednjih nekoliko meseci da se oženi Milicom, na šta Snežana i Deska nisu pristajale. Tokom njegovog boravka izbila je velika i žučna svađa posle čega je on otišao od njih, ali i ubrzo se vratio sa oružjem u rukama. Poneo je dve puške - „sačmaru“ i karabin, i čim je ušao u kuću počeo je da puca iz „sačmare“. Ubio je staricu i teško ranio Milicu. Na izlazu iz dvorišta porodice Mišić bacio je „sačmaru“, koju je policija kasnije pronašla.


Kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi Niš policija je samo nekoliko minuta posle događaja obaveštena i odmah je intervenisala. Deska Mišić preminula je na mestu zločina, a teško ranjena Milica prebačena je prošle noći u Urgentni centar niškog Kliničkog centra gde se lekari bore za njen život. Dr Miodrag Lazić, načelnik niške „urgentne“ rekao je da su njene povrede veoma opasne po život i da je Milica i dalje u veoma kritičnom stanju i priključena na aparate. 
Ubica je u svojoj brvnari, koju je zapalio, samoubistvo izvršio pucnjem iz karabina, rečeno je u niškoj policiji.

Komentari
0
Pošalji komentar
pp6 FQ6
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: