Medijanino kulturno leto: "Biće bolje ako budeš tu"

Izvor: NiškiPortal | 25-Jun-2018 | 00:53

Drugo veče Medijaninog kulturnog leta u Parku Svetog Save u organizaciji Gradske opštine Medijana
„Garavi sokak“ zagrejao park!

Garavi sokak u Parku


Grupa „Garavi sokak“ nastupila je u nastavku Medijaninog kulturnog leta u Parku Svetog Save i prilično zagrejala prohladno junsko veče. Skoro dva sata neprestanog nastupa po vedrim nebom obeležile su dobro poznate pesme „Skeledžija“, „Neko, neko ko je daleko...“ , „Biće bolje ako budeš tu“...i druge.
Dobro raspoložen i uvek nasmejan, jer nikada ne skida osmeh ispod kicoških brkova, kako kažu neki, izvođač moderne vojvođanske šansone i pevač grupe „Garavi sokak“ Bane Krstić poznat je po tome da retko daje intervuje. Sinoć je međutim za nišku publiku i kraj samog nastupa rekao da Garavi sokak iduće godine slavi 30 godina rada i da bi taj jubilej rado obeležio u Nišu.

-Oduševljen sam ovim gradom, ovom publikom, jer je večeras bila „šarena“. Bilo je i dece, i starijih i mlađih. To znači da smo svima dragi i da nas slušaju sve generacije – rekao je frontmen „Garavog sokaka“.
„Garavi sokak“ je prvi put otkako postoji nastupao u Nišu. Sećaju se jedino nastupa u Niškoj Banji, ali bi voleli da češće borave u gradu meraka i sjajne hrane.

U nastavku Medijaninog kulturnog leta 2018, narednog vikenda nastupiće niški bendovi „Posetioci“ i „Lutajuća srca.“

Komentari
0
Pošalji komentar
cvB ILV
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: